UDRUŽENJE HRVATSKIH TRGOVAČKIH KUĆA

Zadovoljstvo kupnje

Novosti

Obavijest

Cijenjeni kupci,

U aktualnoj situaciji pandemije bolesti uzrokovanje širenjem Korona virusa, želimo Vas obavijestiti da Trgocentar d.o.o. kontinuirano poduzima sve mjere zaštite kako svojih djelatnika tako i naših kupaca. Svakodnevno pratimo odluke Stožera civilne zaštite i promptno ih primjenjujemo u svojem poslovanju, te vas molimo da se svi zajedno ponašamo odgovorno prema svojem zdravlju i zdravlju ljudi s kojima dolazimo u kontakt. Stoga apeliramo i ovim putem da se ponašate sukladno uputama koje komuniciramo prema vama kroz obavijesti u prodavaonicama i koje dobivate od naših djelatnika u prodavaonicama, a sve u cilju očuvanja zdravlja i spečavanja daljnjeg širenja ovog opakog virusa, te da uvažavate okolnosti u kojima radimo.

U ovim teškim vremenima ulažemo maksimalne napore kako bismo osigurali nesmetanu opskrbu stanovništa hranom i svim ostalim neophodnim proizvodima. Ujedno Vas ovim putem obavještavamo da u aktualnoj situaciji proglašene pandemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, Trgocentar d.o.o. kao društveno odgovoran subjekt u svom poslovanju u cijelosti poštuje Odluku Vlade Republike Hrvatske o iznimnim mjerama kontrole cijena za određene proizvode, pa slijedom navedenog ne podiže niti ubuduće ima namjeru podizati svoju maržu u pogledu proizvoda obuhvaćenih navedenom Odlukom, a što bi dovelo do povećanja njihovih maloprodajnih cijena. 

Međutim, Trgocentar d.o.o. nema, niti može imati utjecaj na eventualno povećanje nabavnih cijena pojedinih proizvoda od strane dobavljača, iako u stalnim pregovorima s dobavljačima ulažemo maksimalne napore usmjerene ka održanju dosadašnje razine nabavnih cijena.  Stoga svojim vjernim kupcima poručujemo da bilo kakvo povećanje maloprodajnih cijena u našim trgovinama nije, niti će biti posljedica povećanja naših marži, već  isključivo vanjskih faktora na koje u novonastaloj situaciji, nažalost, ne možemo utjecati.   

Zahvaljujemo svim djelatnicima koji u ovim zahtjevnim vremenima obavljaju izuzetno važan i težak posao, te zahvaljujemo svima vama, cijenjenim kupcima na razumijevanju i suradnji.

Vaš Trgocentar d.o.o.